Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Баварията хубава много. Х6 40i. Рибешко око малко лещата и изкривява(удължава) в двата края автомобилите. Това ме дразни много при телефоните дето по дефолт така широкоъгълно снимат. FaKeR, той не е манекен като Шкодата, кара се и в дъжд, той е джипка.
(зававаля докато пазарувах да го дявол вземе и облак смотан)
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Е нали си го мазал с разни химии, би трябвало да не му личи мръсотията толкова много.
Бялото определено прави Мерника по-голям, отколкото е, добре му стои.
bega4kata написа: 12.10.2025, 17:16:50 Мда, както каза колегата @Sawyer много се радват Ората на амг, м, ес, ес лайн, спортлайн, ен лайн, гт лайн т.н.
Както се вижда и от клипчето, производителите нямат никакви скрупули. “Логото на performance дивизията ни върху стелката на дизелов SUV? - Веднага! Изтръскали сме човека за AMG пакет все пак”
bega4kata, виждам го вече на няколко клипа - плафонът и панелът на вратата, на който са бутоните за управление на седалката (и още неща) наистина ли скърцат така?
При мен не скърца панела на вратата. Плафона нямам работа да го напъвам и клатя. Не знам.
Ще пробвам. Но със сигурност ще се мърда, той се крепи на тавана, който е мек материал. Не знам кола на които като клатиш и натискаш тавана и плафона да не мърда. Тези неща дебелака успява да ги разклати, защото те заради ефектното 3д осветление стърчат. Поставени са все едно във въздуха. Този ефект е свързан с възможност да ги гванеш и клатиш ако си малоунмик.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
За панела на вратата и плафона - въпросът е ако тоя човек успява да ги разскърца така, при движение (без да се пипат) има ли шумове от тях
За Е200d - Всякакви неща могат да се видят по пътищата, както говорихме като стана дума за GLC с двигател 1.5. Наскоро гледах една нова 5-ца как прави слаломи между колите. В крайна сметка беше пред мен на следващия светофар и…
За това как собствениците възприемат колата си е по-важно логото върху капака, не толкова какво има под него
Sawyer написа: 13.10.2025, 17:45:39
За панела на вратата и плафона - въпросът е ако тоя човек успява да ги разскърца така, при движение (без да се пипат) има ли шумове от тях
Няма бе, как ще има шимове. На Майбаха ес класа е 1:1 плафона с моя Как ще скърца?!
Вече виждам за втори път абсолютно същото, но най-базовата версия - бял лак (не металик) с бели стъкла, малки джанти и много пластмаса. Веднъж беше една жена и летеше по магистралата, вторият път беше мъж из София. Изглежда покъртително зле в тази конфигурация. Не знам как се поръчва кола за 100к+ лв в този вид. Даже не знам защо съществува като конфигурация. Единствено мога да предположа, че е фирмена кола и някой е гонил хем цена, хем да са доволни служителите?
Има хора, които предпочитат да карат луксозна марка с по-малко екстри за Х пари, отколкото среден клас марка с повече/всички екстри за същите Х пари. Не ги интересува мощността. Искат да си се возят в по-голям комфорт и това е. Може и да са си служебни наистина.
В мобилето гледам, че масово такива вървят около 90хил лв на около 20хил км. 208 к.с. с мек хибрид. Има една 540i с 375к.с., но вече е 150хил лв, та не е малък скока.
Специално за @Sawyer Усилил съм максимално чувствителноста на микрофона! Прилагам много , много сила за да ги огъвам панелите!
Отделих време, специално преди да се прибера.
Плафона изпука веднъж леко при първото натискане в интерес на истината, но той не предвиден така да се натиска и клати. Приемам го за напълно нормално.
Последно промяна от bega4kata на 13.10.2025, 21:21:10, променено общо 1 път.