Прегледах си офертата и при мен пише че са включени, така че трябва да дойдат с колата. Иначе много са удобни, особено за обемисти, но не много тежки товари за да не се разхождат в багажника. Аз и в момента на едната ми кола ползвам една и съм много доволен.
SKODA KAMIQ MONTE CARLO - Мраз 80
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Малко предколедно да се помайтапим с батманчето

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Буахаххахахаххахахах
Айххахахаххахахах
Ама аз съм с 1.5

Айххахахаххахахах
Ама аз съм с 1.5

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
Привет на всички
Колата не спира да ме кефи Максимално.
Изобщо нямах такива очаквания .
Направо не ми се слиза от нея и нормално Самната замина на склад в Пловдив при Нашите да я разкарват.
“Дъртия” много се зарадва.
Направих вчера и днес лек извънградски преход и спазвайки ограниченията получих приятен разход от 5.2/100 , което никога през животът си не съм виждал, че и на бензинка.
Заредих за първи път от 3 Декември , когато заредих в Пловдив , оттам до Бургас , 20 дни градско и днес сипах при оставащи още 160км.
Не знам
За моите представи гори смешно това чудо .
Поздрави на всички и весели празници

Колата не спира да ме кефи Максимално.
Изобщо нямах такива очаквания .
Направо не ми се слиза от нея и нормално Самната замина на склад в Пловдив при Нашите да я разкарват.
“Дъртия” много се зарадва.
Направих вчера и днес лек извънградски преход и спазвайки ограниченията получих приятен разход от 5.2/100 , което никога през животът си не съм виждал, че и на бензинка.
Заредих за първи път от 3 Декември , когато заредих в Пловдив , оттам до Бургас , 20 дни градско и днес сипах при оставащи още 160км.
Не знам
За моите представи гори смешно това чудо .
Поздрави на всички и весели празници

- ЦецоNOL
Привет на всички!
Приятно ме изненада днес Мразко.
Някаква крава на светофара тръгне / спре , тръгне / спре - това на зелен сигнал и по едно време тва нещо какви спирачки наби , светнаха някакви две коли червени на целият дисплей.
Явно има някакъв асистент.
Естествено веднага отидох в гаража да тествам и на заден ход
Пак така спря сама

.
Освен това много яко изкарва на дисплея Спотифай , защото слушам музика през него и може да го командвам през тъча.
Изкефих се
После ми изписа на екрана , че предна дясна гума губи налягане , което ме учуди.
Отидох в медината - предна дясна железце

Приятно ме изненада днес Мразко.
Някаква крава на светофара тръгне / спре , тръгне / спре - това на зелен сигнал и по едно време тва нещо какви спирачки наби , светнаха някакви две коли червени на целият дисплей.
Явно има някакъв асистент.
Естествено веднага отидох в гаража да тествам и на заден ход
Пак така спря сама
Освен това много яко изкарва на дисплея Спотифай , защото слушам музика през него и може да го командвам през тъча.
Изкефих се
После ми изписа на екрана , че предна дясна гума губи налягане , което ме учуди.
Отидох в медината - предна дясна железце

-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Би трябвало да изкарва всяка медия - Apple Music, YouTube Music, Tunein radio и тн.
Много симпатично табло.
В тази връзка внимавай като изпреварваш да не се навираш на предния, че бие спирачки и е ужасно стресиращо по време на подобна маневра
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Ако си сложил крак на спирачката и вече си започнал да намаляваш, няма нищо да се случи. А, щом ти е набил спирачка, значи много си закъснял със спирането.istoyanov написа: 30.12.2023, 13:43:28 В тази връзка внимавай като изпреварваш да не се навираш на предния, че бие спирачки и е ужасно стресиращо по време на подобна маневра
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
istoyanov
Става въпрос при ускорение и изпреварване, но да - наврял съм се повече от нужното.The Hooligan написа: 30.12.2023, 15:08:35 А, щом ти е набил спирачка, значи много си закъснял със спирането.
Абсолютно неприятно. И е мигновенно агресивна спирачката. Все едно си се бутнал в Камазgbuyukliev написа: 30.12.2023, 15:14:38 ми е изкарвала акъла с автоматичната рязка спирачка при изключително бавен заден ход от паркомясто, само защото е видяла пешеходец на отсрещния тротоар
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
@ЦецоNOL, В i30ката е на 3 степени тази асистенция.
- изключено
- само звуков сигнал без намеса
- звуков сигнал + намеса, ако прецени
Аз съм на втората опция, за да ми пищи, ако съм се заблеял/разсеял, но пък да не ми вкарва стрес с такива резки спирачки и своеволия![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- изключено
- само звуков сигнал без намеса
- звуков сигнал + намеса, ако прецени
Аз съм на втората опция, за да ми пищи, ако съм се заблеял/разсеял, но пък да не ми вкарва стрес с такива резки спирачки и своеволия
- 111E8
- Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW
Аз слушам музика през кар плея и тидал-а обаче на виртуалния кокпит не ми излиза картинката на текущата песен, което много ме бъгва. При слушане на същата песен не през кар плея картинката се визуализира. Чудно ми стана къде се крие бъгчето при мен, твоето табло е топ.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Аз имах предвид при връщане в лентата зад друг автомобил. При изпреварване пускай мигача и няма да го прави, или поне при Форд е така.istoyanov написа: 30.12.2023, 15:37:09 Става въпрос при ускорение и изпреварване, но да - наврял съм се повече от нужното.
При Форд също има 3 степени, но само да избереш колко рано или късно да се задейства. Не може да се изключи.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Това би било първото нещо, което ще изкормя, ако изобщо се сдобия с кола с такава "екстра"istoyanov написа: 30.12.2023, 13:43:28 като изпреварваш да не се навираш на предния, че бие спирачки
Аз като изпреварвам съм на под метър от предния. Стари навици от времената с жигулето и дизеловия Форд на баща ми. И двете притежаваха потресаваща мощност от 60 к.с.
С такава кола всеки сантиметър е важен
А и сега не карам някакви самолети, та...
-
istoyanov
Не съм се изразил правилно. При прибиране не се случва, точно заради спирачката.The Hooligan написа: 30.12.2023, 16:58:44 при връщане в лентата зад друг автомобил. При изпреварване пускай мигача и няма да го прави
Относно изпреварването - вероятно съм пуснал мигача (винаги го използвам, не го жаля
Мисълта ми беше - при Сеат е доста агресивно и понякога дори неприятно. Особено като излизам назад и по улицата се движат автомобили. Като психопат реагира
Мен ме изненадва и затова оспамих темата.
- ЦецоNOL
И при мен е такаThe Hooligan написа: 30.12.2023, 16:58:44 При Форд също има 3 степени, но само да избереш колко рано или късно да се задейства. Не може да се изключи.

- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
На мен пък ми се е случвало. Ако предният се движи с по-ниска от моята скорост а аз ускорявам към него - доста се "стряска" - пищи и при нужда набива спирачки. Преди време един ТИР изненадващо реши да изпреварва друг докато ги разминавах - такива контри нацепи.. двамата натискахме педала..gbuyukliev написа: 30.12.2023, 18:15:23Не знам на Камика дали не е по-различно, но при Супърба далеч не е толкова чувствителна. Нито веднъж не ми е мрънкала системата при изпреварване, дори да е било от близо. Трябва предния да набие доста рязко спирачки, за да се активира. При задна мисля, че е далеч по-чувствителна. В общи линии, лошо от тази система не съм видял - само полезни неща.Taratajki написа: 30.12.2023, 18:09:58 Това би било първото нещо, което ще изкормя, ако изобщо се сдобия с кола с такава "екстра"
Ако се движим с близки скорости - не се притеснява изобщо. Сега имах удоволствието да шофирам в Истанбул .. в задръстванията им. Ами - няколко пъти се обади че съм твърде близо, но само бипкащ звуков сигнал. Не е изпадала в паника с червени автомобили по таблото и набиване на спирачки. Там всеки сантиметър беше важен. Та аз лично съм изключително доволен от системата в S3.