Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Gogata, Гога, точно на тези години не се пеня изобщо вече мойто момче
Не знам кой се пени и сменя турбини
И ти ще поумнееш след време, не се притеснявай
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
За 12+ ги прави
2:30 митута от клипа замерва
8 ма минута също
Това е пълен нощен пакет с хромирана лайсна на товарния ръб
А тук е моя още в началото след разработка 1500км, с каката се прибирахме от урок и реших да го понастъпя.НАГОРНИЩЕ Е.
Скалата под оборотомера показва работата на електромотора и рекуперацията.
Няма претеции за бегачка но,много приятно се пътува. Тихо,мазно и неизморяващо.Достатъчно ми е.Без напрежение изпреварва. За чичо е ок.
Следващата ще е пак бегачка
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Ноо, да спрем с мечтите и да се върнем в реалноста и факта че сме в Бг и нямаме пътища за подобни автомобили. Омръзнало ми е да треперя за джанти, гуми и какъв е пътя и ще мога ли да мина, да се друсам до земята и т.н. Достатъчно. Сега ми е супер спокойно да си пътувам и минавам от всякъде без притеснения. Трябва да минат може би години да забравя мъките Само като си помисля и се отказвам. Предпочитам големия балон и височкото и комфортно окачване.
Много ми е добре за сега с тракторчето Аотносно визията, така си остава както е на снимките. Никел лайсната брутално яко стои и се вписва с останалите лъскавки красотици.
Евентуално както споменах обмислям прагове с лъскави степенки.
Навсякъде има бордюри само дето на други места не ги катерят. Пътища ...навсякъде има недобри пътища немисля че нашите са чак толкова офроуд че да налагат висока кола. Навсякъде има градинки ма хората само тук ги газят. С което искам да кажа че подобни аргументи са за собствена употреба и оправдание а всъщност не е необходимо, харесва ти караш каквото ти харесва.
Сега ако искаш да ходиш по села палнанки без пътища,язовири, диво къмпингуване това е реална причина, вече отделен е въпроса кой може да си позволи да вкара такава кола на такива места без да го стягат топките.