Мерцедес

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мерцедес

Мнение от Sawyer »

bega4kata написа: 24.07.2025, 14:59:18 Само този хром отзад ми изглеждаше в повече
Това е много лъскав елемент със сериозна площ, който разваля баланса в задницата. Подкрепям решението ти

И все пак, може би изцяло черни елементи са по-подходящи за AMG-тата, хромът вероятно допринася за лукс визията на останалите модификации :)
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Ха,ха...нещо ми е странен така без хрома отзад, може би защото не съм свикнал да си го гледам така.
Свикнал съм с хрома, раздвоен съм. Хем ми харесва повече задницата так, хем ми изглежда малко постна, все едно и липсва нещо.
Времето ще покаже [smilie=sarcastic.gif]
Това ми е разхода от събора до нас.
Карал съм нормално 110 с трафика + няколко ластика и изпреварвания с едно ГЛЕ и едно КЮ. Не зная защо ми се пънат. На магистралата в началото където е по хубава с 200-220, след това със 160.
Тоест лалто си карам по принцип със Шкодата.
4човека и багажа за три жени, маса и столове за събора, климатик естествено. Не съм се стремял за икономии. Доооста по малко гори от Шкодата :) Над два тона сув 400коня.Изображение
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мерцедес

Мнение от joro_kem »

bega4kata написа: 24.07.2025, 22:11:43 Не зная защо ми се пънат.
щот не те познават, вероятно ;)
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мерцедес

Мнение от Sawyer »

bega4kata написа: 24.07.2025, 22:11:43 Не зная защо ми се пънат
Не мисля, че това какво има пред него, спира средностатистическия български шофьор от опити да му “влезе в багажника”. Всички са много нервни и много бързи. Трябва да си в нещо, което с вида си подсказва, че много върви, за да се сдържат пилотите по нашите пътища… и то за кратко

Иначе впечатляващ разход, доста по-добър от този на октавията ми с подобно темпо и натоварена сходно. Това GLC би било много рентабилна кола при висок годишен пробег
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Така е пънат се, супер неадекватна е ситуацията в момента във Варна. Уникана идиотщина относно шофиране. От къде се изсипаха толкова зган...
Иначе съм поръчал едни тъпотии, в матов хром.
Ще видя какво ще пристигне и дали матов хром ще ги слагам (така много повече ще си личат естествено) или ще ги правя черен гланц.
Или в кофата ще отидат. Че бая пари са, но...
ИзображениеИзображение
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мерцедес

Мнение от todor87 »

Замина АМГ-то...🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Не е заминало бре.
От истински амг са. Като на истинските ще е. Тоест още по АМГ ще е[smilie=sarcastic.gif]
Ей за тук. Имам вдлъбнатина за лайсната дори, ама няма лайсничка.Изображение
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Не пиша често вече, на който не му е интересно и се дразни да не чете.
Колата след две дълги пътувания из Бг и до Гърция, вече стана на 6к км. От както съм долял веднъж на 3к, от тогава маслото стои на МАХ. Може би наистина му трябва разработване на двигателя на Мерцедес. До сега трябваше пак да поиска 1 литър, но показва МАХ
Изображение
Мно леко лети, още по комфортно се усеща. Сила много има. Разхода на гориво е безобразно нисък. Това е разхода от Порто Палио Гърция (малко след Кавала) до Варна със всичките му там задръствания, светофари, спирания, неадекватни шофьори и т.н :)
2 възрасни и 2 Тинейджърки и много багаж.
Изображение
Супер доволен съм , перфектен семеен сув с леки спортни наклонности.
Относно дехрома в долната част на бронята.... харесва ми, въпреки че аз харесвам ХРОМ да има. И за това сега отзад ми стои някак постно. Трябва да се допълни- още малко хромче да има. Измислил съм как да възстановя баланса. Идеята ми дойде докато карах зад ГЛЕ-то на Милчо за Гърция. Той е с черен (нощен) пакет, но въпреки това има хром между стоповете, капаците на ауспусите и хромирана предпазна лайсна за товарния ръб на бронята. Стои супер. Аз не съм поръчвал за моя такава защитна лайсна за бронята при конфигурацията. Той също не знае че е поръчал, но явно е с някой пакет при ГЛЕ. Изображение
Мисля че тази лайсна, освен че стои хубаво, ще допълни и ще възстановяви баланса на задницата. Да стои класно и да се съчетава с останалия хром по колата. Поръчах я докато бях на почивката, утре я вземам. Просто на задницата и липсва малко хром.
Една снимка направих на една бензиностанция. Някой беше спрял срещу мен с предното ГЛЦ.
Изображение
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Заспа, вече има достатъчно хромче и отзад.
Балансът е възстановен.
Обмислям прагове със степенки, коити не поръчах защото прочетох че пречат при влизане и излизанр, но все повече ги гледам и ми харесва....Все още се съобразявам с другите които се возят. Те не искат да са още повече затруднени. А аз ще забраня да се стъпва по тях [smilie=sarcastic.gif] Ще видим....ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
Mirortron

Шкода Новак

Гараж: Octavia 3 VRS 2.0tsi
Ibiza 6K2 1.9 TDi

Мерцедес

Мнение от Mirortron »

Сещам се за мнението ти за такава лайстна на октавия комби [smilie=pleasantry.gif] ама тука е друга бира де
O3 2.0tsi
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мерцедес

Мнение от BlackPearl »

С други думи- УЖАС най голям! Като анкерпласт ми стои! Недоумявам как на теб може да ти харесва подобно нещо??? Съвсем сериозно го пиша!!! Поне да беше черно, да се връзва. Това стои като подарено от някого! С нищо не се връзва?[smilie=beach.gif]
И сега вече, веселата част:
Хром търсил? До оня ден слагаше черни детайли от алиекспреса, днес хром търсил? [smilie=punish.gif] Ден до пладне раОтата?
С анкетата, дето пита във фейсбук кое стои по-добре за задницата? Какво стана,че не те следя? Какво казаха хората, че чуждото мнение е явно важно?
[smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мерцедес

Мнение от todor87 »

Не вървят на добре нещата....стана си баш МерКендес... [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мерцедес

Мнение от BlackPearl »

Ще има- разлепяййййй! Айде сега, къде много се радва на 3М лентата- даййййй! [smilie=beach.gif]
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Идеалка стана. На който не му харесва, няма вкус [smilie=sarcastic.gif]
Във фейса групата на Мерцедес повечето бяха за хрома. Не е важно чуждото мнение, беше ми интересно да драскам там. Ако беше важно, щях да го разлепя черното. Ако сложа и лъскавите прагове със степенки, може и да разлепям. Няма драма ще го измисля. До сега каквото съм поръчал от Алито , всичко съм изхвърлил или не съм сложил. Изтрил съм го този сайт. Егати боклуците дето продават. Не пазарете от там. Аз мога сергия да отворя. Ще ги наредя след обед на поляната и ще снимам какви тъпотии съм поръчвал [smilie=sarcastic.gif] и ги обявяван в олх за подаряване.
Някои съм изхвърлил.
Хриле отзад - изхвърлени
Хриле отпред
Лайсни прагове
Лампички за задни врати долу - трагедия, светят синкаво бяло [smilie=sarcastic.gif]
Ленти отстрани - изхвърлени
Защитно фолио за интериора - изхвърлени, бяха нарязани половин милиметър по навътре от детайлите. Много ясно че ще си личи
Черни бленди за капаците на накрайниците на ауспуха
И не помня , може и друго да е имало. То е като болест тоя сайт. Трийте го.

Със и без : Харесва ми.
ИзображениеИзображениеИзображение
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мерцедес

Мнение от igeorgiev82 »

Да я махаш тая цигания [smilie=beee.gif]