Не пиша често вече, на който не му е интересно и се дразни да не чете.
Колата след две дълги пътувания из Бг и до Гърция, вече стана на 6к км. От както съм долял веднъж на 3к, от тогава маслото стои на МАХ. Може би наистина му трябва разработване на двигателя на Мерцедес. До сега трябваше пак да поиска 1 литър, но показва МАХ

Мно леко лети, още по комфортно се усеща. Сила много има. Разхода на гориво е безобразно нисък. Това е разхода от Порто Палио Гърция (малко след Кавала) до Варна със всичките му там задръствания, светофари, спирания, неадекватни шофьори и т.н
2 възрасни и 2 Тинейджърки и много багаж.

Супер доволен съм , перфектен семеен сув с леки спортни наклонности.
Относно дехрома в долната част на бронята.... харесва ми, въпреки че аз харесвам ХРОМ да има. И за това сега отзад ми стои някак постно. Трябва да се допълни- още малко хромче да има. Измислил съм как да възстановя баланса. Идеята ми дойде докато карах зад ГЛЕ-то на Милчо за Гърция. Той е с черен (нощен) пакет, но въпреки това има хром между стоповете, капаците на ауспусите и хромирана предпазна лайсна за товарния ръб на бронята. Стои супер. Аз не съм поръчвал за моя такава защитна лайсна за бронята при конфигурацията. Той също не знае че е поръчал, но явно е с някой пакет при ГЛЕ.

Мисля че тази лайсна, освен че стои хубаво, ще допълни и ще възстановяви баланса на задницата. Да стои класно и да се съчетава с останалия хром по колата. Поръчах я докато бях на почивката, утре я вземам. Просто на задницата и липсва малко хром.
Една снимка направих на една бензиностанция. Някой беше спрял срещу мен с предното ГЛЦ.