Ще паднат ли сега цените, като се сринат продажбите
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Честито! Аз също чакам снимки.
Мазда 6 ми беше целта и на мен след 3-ката, която имах. За съжаление търсех нещо втора ръка, а бензинови такива изпадат много рядко и на височки цени. Та се метнах на Пасат (не че съжалявам де).
- ostavime
- Гараж: Deville
Така. 2-3 думи като начало. Все още не съм я карал много и не мога да дам обстойно и подробно мнение. Автомобила е много по-безшумен от предишната ми Мазда. Не се чува вътре почти нищо. По-мек е някак си. Като возия и вървеж. Аз не съм агресивен шофьор и този двигател (2.5 - 194 к.с.) ми е перфектен. Долу в снимките ще видите и разхода ми за около 180 км. нормално каране извънградско спазвайки ограниченията. Маршрута е Казанлък - София по подбалкана. Вече има обдухване на седалките, което за ляотот е приятно, също така люк, който в жегите дава глътка свеж въздух в купето, без да ти духа. Интериора изглежда и е доста по-луксозен от предишната Мазда. Кожата по таблото е супер, издава някакъв лукс в едно с пиано лака и алуминиевите елементи. Инфотеймънта работа много по-бързо. Дисплея вече е 8". Таблото е дигитално в средата и като цяло е променено. Бордкопютъра също. Следенето на лентата е подобрено доста. Доволен съм. Хед ъп дисплея не е с "мерник", а директно прожектира на предното стъкло. Определено вози по-меко, защото окачването е променено, въпреки че е с 19". Харесва ми като цяло и съм доволен. Много от предишните кусури, които ме дразнеха в предния модел тук са отстранени. Само с камерите за предно и задно виждане са се изложили, вече има и 360 изглед, защото резолюцията е плачевна, но ще го преживея.
И все пак да не забравим... много е красива.
В последствие може да драсна още няколко реда.
Ще кача и по-качествени снимки.

И все пак да не забравим... много е красива.
В последствие може да драсна още няколко реда.
Ще кача и по-качествени снимки.

-
Sec8200
- Гараж: под наем
ostavime, страхотна кола, със здраве да си я караш!
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Готина е Маздата, хем това е дизайн, който като база трябва да стана вече на 7-8 години.
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Честито колега! Аз само се чудя, как за толкова кратко време, кожата по седалката е направила такива гънки и бръчки?
P.S: Сега видях, че е на 10К![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
P.S: Сега видях, че е на 10К
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Много се вглеждаш
Супер е Мазната
- makaveli
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
и нея и прахосмука също
- ostavime
Тя халогени имаше предишната. На тая са решили да ги махнат. Нямам идея защо.
Иначе двигателя на мен ми е ОК. Доволен съм. Ако го сравняваш със най-мощния на Шкодата е ясно, че е много по-слаб.
Да, колата не е чисто нова. На 1 г. и 10К километра е. Аз точно такава търсех, защото цената се сещате каква е, а реално си имам гаранция. Печеля първата обезценка на ваденето от магазина и свалянето на найлоните, но...
Изпитвал съм го няколко пъти и не е много приятно за 1 ден да свалиш 15% от цената, на която си я купил. Ще преглътна тази разлика.
Все още не съм пробвал и фаровете на нощно каране. Различни са от предишната и би трябвало да са по-добри, ще видим.
Иначе двигателя на мен ми е ОК. Доволен съм. Ако го сравняваш със най-мощния на Шкодата е ясно, че е много по-слаб.
Да, колата не е чисто нова. На 1 г. и 10К километра е. Аз точно такава търсех, защото цената се сещате каква е, а реално си имам гаранция. Печеля първата обезценка на ваденето от магазина и свалянето на найлоните, но...
Все още не съм пробвал и фаровете на нощно каране. Различни са от предишната и би трябвало да са по-добри, ще видим.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
А фаровете матрични ли са и ако да то с колко секции са?
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Без гънки и бръчки е изкуствената кожа.makaveli написа: 06.07.2020, 15:22:20 Честито колега! Аз само се чудя, как за толкова кратко време, кожата по седалката е направила такива гънки и бръчки?
P.S: Сега видях, че е на 10К![]()
- makaveli
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Аз се заблудих, че Маздата е взета нова, и ми стана странно за толкова кратко време да се прегъне там.
- ostavime
LED матрични 20 сегментни адаптивни светодиодни фарове /ALH/
Toва пише в спецификацията. Не съм съвсем наясно. Абе да светят там.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
ostavime, това е Такуми, нали?
Вътре е много луксозно, кефи.
Бай Японец с какъв бензин е казал да се кара 2.5-цата? Един съсед има червена (към бордо) и все ме дразни, един път вика айде ще ти кажа един минус - много лапа в града. Ама при него педала има две положения - изобщо ненатиснат, напълно натиснат![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Вътре е много луксозно, кефи.
Бай Японец с какъв бензин е казал да се кара 2.5-цата? Един съсед има червена (към бордо) и все ме дразни, един път вика айде ще ти кажа един минус - много лапа в града. Ама при него педала има две положения - изобщо ненатиснат, напълно натиснат
- ostavime
Да, на Такуми дървото гризнах. хехехе
Ами може и с 95, няма грижи. Иначе за разход в града... много е относително, но кола с такива габарити и двигател няма начин да не си харчи в града. И все пак факторите, които определят разхода са много. Аз съм доволен.
Е, не е като някоя Микра на газ, но...
Ами може и с 95, няма грижи. Иначе за разход в града... много е относително, но кола с такива габарити и двигател няма начин да не си харчи в града. И все пак факторите, които определят разхода са много. Аз съм доволен.
Е, не е като някоя Микра на газ, но...
- meneldor
- Гараж: Tesla Y 2025 Premium - Dual Motor, Long Range
Honda Pilot Touring AWD 2017
Есента карах тестова със същият двигател. Средният разход беше над 16, което реално е само градско. Охлаждането на седалките е яко, защото не духа, а изсмуква. Аз лично се отказах заради разхода понеже карам предимно градско.