Попитай майстора?

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Попитай майстора?

Мнение от todor87 »

Между стъпки 2 и 3 или след стъпка две се дава контакт.
Сега забелязах, че липсва [smilie=pardon.gif]
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Попитай майстора?

Мнение от odo »

Накрая стана по следният начин:
Пускам аварийките.
Натискам set бутона и в този момент давам контакт.
Иначе не ставаше.
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Попитай майстора?

Мнение от todor87 »

Нали това писах🙄
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Попитай майстора?

Мнение от odo »

Без аварийните при подаване на контакт ме изхвърляше от менюто [smilie=pardon.gif]
knave88

Шкода Новак

Гараж: Оctavia III Combi, 1.6 TDI, 2015

Попитай майстора?

Мнение от knave88 »

Гледам че някой идиот гумаджия явно ми е свалял капачките на джантите с права отвертка. Като резултат, не само е надрал зверски грозно самите капачки, а и на няколко места и джантите... Сега ще си търся нови капачки, но за в бъдеще, явно ще си ги свалям само преди да карам колата на гумаджия. Та, въпросът ми е, вие как сваляте капачките? Четох в нета, че ставало с вендуза от ИКЕА, а и има и някакво инструментче за 30 лева..?
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Попитай майстора?

Мнение от JORDITO »

knave88, гумаджиите ги свалят отвътре. По-скоро някой тийнейджър надишан с лепило се е мъчил да ги гепи.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
knave88

Шкода Новак

Гараж: Оctavia III Combi, 1.6 TDI, 2015

Попитай майстора?

Мнение от knave88 »

JORDITO написа: 02.05.2020, 21:38:56 По-скоро някой тийнейджър надишан с лепило се е мъчил да ги гепи.
Абе и мен ми мина през ума, ама капачки на Шкода точно...? Да беше нещо Порше, Мерцеседес... [smilie=sarcastic.gif] И ние като ученици сме крали емблеми, но шкодите ги подминавахме, особено тогавашните :)
Другия вариант е някой съсед, дето като мен сега, си е търсил нови...
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Попитай майстора?

Мнение от JORDITO »

knave88, за Пасат Б8 цена за 4 капачки в Порше - 120 лв ;) Може да са сметнали, че и Шкодовите са толкоз. В Сеат за Леон 1Р - 4 капачки са 90 лв.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
SlipX

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG

Попитай майстора?

Мнение от SlipX »

Привет имам въпрос относно смяната на менюто на таблото. Приятел си взе пасат б7, който явно е със сменян волан. Тоест волана му не е мулти в момента. Има ли възможност без този волан да си сменя менюто в таблото. Говоря за мфд-то. И евентуално да промени език на таблото и прочие. Тоест има ли комбинация от други бутони извън волана, с които може да прави това. Иначе си има и навигация amudsen, тя си работи коректно, но при промяна на езика се сменя единствено на самата нея.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Попитай майстора?

Мнение от Цецо75 »

Е та не става ли с бутоните на лостчето? Моя Супърб е без мулти волан, но MFD се управлява от малките бутончета на края на лостчето. Виж, ако при него тия бутони липсват...

А мен по би ме тревожило защо е сменен волана.... Волан, еърбег, челен удар
Бееееее.....
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Попитай майстора?

Мнение от Audirulzz »

На лоста за чистачки.Там са копчетата.Друг е въпроса,че най вероятно ги няма.Аз моя мултивилан като го слагах,кодирах колата да запази управлението. а менюто и от волана и от копчетата.
Относно езика на таблото,пак с кодиране ще трябва
Аватар
SlipX

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG

Попитай майстора?

Мнение от SlipX »

Да имала е удар отпред колата, това се знаеше. Няма бутон на лостчето от дясно. Варианта ще е да търси друг мулти волан изглежда. Смяната лесна ли е? Само смяна или има и някакво прекодиране?
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Попитай майстора?

Мнение от Audirulzz »

Щом е без мултиволан,най вероятно е сменян лентовия кабел.Така че и него трябва да вземете.
Ако няма избили грешки при диагностика сега,ще трябва и да прекодиратв отново.Реално е работа за час
mischoka

Škoda Фен²

Гараж: в търсене

Попитай майстора?

Мнение от mischoka »

Аз съм без мулти волан на голф 7 и имам копче на лосчето за чистачките, като на по старите модели. Менюто за показване на моментен разход темп. на масло и другите неща си работят и си се сменят от копчето. Няколко месеца карах без да знам че е е активно това копче, докато накрая случайно открих топлата вода. В менюто се влиза чрез задържане на копчета, малко като на Ок2 в скритите менюта на климатроника. Пише си го и в книжката как се извиква менюто.
Аватар
makaveli

Škoda Ludicrous

Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна

Попитай майстора?

Мнение от makaveli »

Ако колата е била с мултиволан заводски, управлението на менюто е от бутоните на волана, по ръчките на чистачките няма бутони. Просто като са сменяли волана е трябвало да се смени и ръчката на чистачките, за да има достъп до менюто и да се прекодира. Имам един лентов /слип ринг/ кабел хайлайн за продаване, ако може да ви свърши работа, че при мен се оказа друг!
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”