Да те попитам какъв акумулатор ти сложиха, че на мен ми сложиха някаква Варта синя!!
Такава ли им е практиката, че не съм много съгласен с това, да ми слагат алтернативни части, а уж е в гаранция.
Ти сериозно ли? Какво е за теб алтернативна част? Какво очакваше да пише на акумулатора? Да има отгоре логото на Skoda ли?

Държан е само в подземни топли гаражи, километрите са изминати предимно извънградско, старт/стопа е използван рядко и избирателно. С 2 думи - възможно най-благоприятните условия.tuningmania написа: 15.09.2021, 21:16:10 Колко Километра е изминал Автомобила за това време и при какви условия?

Отиди в ЕТ и да си го вземат този акумулатор!!! Колата ти не е за такъв акумулатор, искат да минат тънко, идиоти!!! Този акумулатор е замяна и носи гаранционния период на стария, т.е. след няколко месеца няма да имаш гаранция. Трябва да е EFB или в най-добрият случай AGM.Grozdev написа: 15.09.2021, 18:05:37 Да те попитам какъв акумулатор ти сложиха, че на мен ми сложиха някаква Варта синя!!
kalata написа: 15.09.2021, 20:26:20 Ти сериозно ли? Какво е за теб алтернативна част? Какво очакваше да пише на акумулатора? Да има отгоре логото на Skoda ли?
Отишъл си в официалния сервиз, сменили са ти акумулатора гаранционно, обаче не си съгласен?