Първи (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 24-26.06 Соколски Манастир- Впечатления, отзиви и критика

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Първи (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 24-26.06 Соколски Манастир- Впечатления, отзиви и критика

Мнение от BlackPearl »

За 130RS бях поръчал хубаво време. [smilie=pleasantry.gif]
Изображение
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Мнение от PVV »

Невероятен събор се получи. Много позитивизъм лъхаше от всички и не вярвам някой да си е тръгнал недоволен от преживяното /Може би само Десо/. ;) Ама като гледам отзивите му, явно е оползотворил времето на заточение по предназначение. Аз освен Исята, Маджо и Пепи искам да благодаря и на Самуил ,че ме открехна за магазинчето за месо. Шкодите бяха по-пълни на връщане отколкото на отиване. [smilie=yahoo.gif] Още не съм пробвал всички деликатеси, които взех, но тези дето опитах снощи са върхът.Пичове, вървим нагоре- ВЕРВАЙТЕ МИ!
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Гараж: Шкода120L-52hp,
Обратна връзка:

Мнение от Баш Майстора »

PVV написа:Невероятен събор се получи. Много позитивизъм лъхаше от всички и не вярвам някой да си е тръгнал недоволен от преживяното /Може би само Десо/. ;) ....
Ко?НЕ!
...Стига де,ся ше ме пръскате от базици ли?
Ми заключиха ни [smilie=ireful1.gif]
Виновни сте...и Ицо и Радо,и Лили...и т.н
Всичко пропуснато ми го дължите в троен размер на другата среща!!!
п.п.жена ми обаче много доволна,ше ви черпи тя вас каза [smilie=girl_pinkglasses.gif]
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

Кво ся?!Нищо не разбрах!
Изображение
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Мнение от Баш Майстора »

Тръгваме по-късно вечерта да излизаме от Даскалови да ходим на поляната и къщата заключена отвън и нема жив човек,ключ,джам,чук,кирка...
Ся разбра ли :D
Аватар
VALDO

Site Admin

Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

Ми що не звънна?!Моркова имаше С4 в багажника!
Изображение
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

tsonko написа:Само не разбрах как така стана Архимандрид - да не си спал при игуменката??
Не втората вечер изтърва много. Голям купон и смях беше.
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Мнение от Баш Майстора »

Жена ми видя"Божий знак" в ситуацията,каза,че "така трябвало да стане",скри ми телефона...
Повече не отговарям на въпроси! [smilie=thank_you2.gif] [smilie=beach.gif]
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

За първи път присъствам на събора. Познавах само Искрен и Моркова. Имаше малко сдухване отначало.. Нали знаете, отивате на място с много непознати хора, сядате на маса с тях и се бях подготвил за мълчалива вечер и само да се озъртам на ляво на дясно.. НОоо Евала! Големи те ! Всички са широко скроени, гостоприемни и мнооого весели!
Плановете ми бяха да мина петък вечерта за бързо и събота да дойда на пистата само. Е петък обаче не ми се тръгваше деа хахаха.. Беше адски весело както и следващите дни и единственото за което съжалявам е, че не спах там а трябваше всеки ден да пътувам и така не можех да остана до края купона двете вечери. Сега нямам търпение за 2ра среща :D .
Евала колеги! Големи сте !
За организацията - Перфектна беше просто!!!!
Ися браво !! Просто ти се отдава да си организатор!
Аватар
brave heart

Шкода Новак

Гараж: Škoda Octavia 2 Elegance 2.0 TDI

Мнение от brave heart »

п.п.жена ми обаче много доволна,ше ви черпи тя вас каза
Щом доволна е жената хич не питай за цената :)
liliyavalentinova

Škoda Фен

Гараж: Автомобил

Мнение от liliyavalentinova »

Момчета, не ми се тръгваше!!! Толкова добре си прекарах и се прибрах толкова въодушевена, че баща ми го хвана яд, че не е дошъл с мен. За до година обеща присъствие. Много силно представяне от всички. Хотелчето беше супер, на масата голям купон, смях и лудница. Архимандрит Дионисий направи страшно шоу втората вечер. Изповяда ни всички, приплакна ни на чешмичката и накрая за заключение каза "Алелуя, бейби" [smilie=sarcastic.gif] Радой си поспинка, а аз внимателно го събудих [smilie=sarcastic.gif] Румънците също се повеселиха с перфектния английски на Моркова, който пък не спря да ме пласира към Букурещ [smilie=sarcastic.gif] На пистата всички участници бяхте страхотни. За първи път се пуснах на драг и на майсторско шофиране, та както се сещате беше ми голяма тръпка. Страшно съм щастлива, че си тръгнах със купа, с която се хваля на всички познати. Едно ОГРООООООМНО БРАВО И ЕВАЛЛА на Искрен и другите организатори. Не е лесно да обединиш толкова много хора, но пък на Вас ви се получава повече от перфектно, момчетааа!!!! С нетърпение чакам следващата среща. Ако Мариците са ви харесали с огромно удоволствие ще съдействам, както миналата година :)
Аватар
bobi-rz

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing

Мнение от bobi-rz »

Страхотен събор, от 2010 г. не съм пропускал Сокола, но такова чудо досега не е имало бравоОрганизация, атмосфера на поляната, на купона вечерта-перфектно беше. На организаторите-Евалла, Исята го съжалих 100 пъти, голямо раздаване беше, как издържа той си знае, но само той си си го може бравоМаджо, Пепи, Иван и Бай Миле, Моркова, Сами-ами големи са, нямам думи...... Варненската група много яка, на масата, на пистата са първенци, ама там е разбираемо щото половината са от Разград, новите колеги сякаш от години ги познаваш, големи пичове всичките [smilie=hunter.gif] Айде по-скоро да идва есенната среща наздраве на всички
Аватар
Виновният

Škoda Фен

Гараж: Apolon Pro

Мнение от Виновният »

Гледам малко пристрастно на нещата, затова само искам да кажа "благодаря и за мен беше чест".
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Gerdjikov написа:Гледам малко пристрастно на нещата, затова само искам да кажа "благодаря и за мен беше чест".
Колко е смирена душатати дете мое. "Елелуя бейбе"
Аватар
VALDO

Site Admin

Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

Боби за мен нищо не казва! Не съм се представил добре значи!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”