Веднага давам пример. Ходя си от години на едно място (в останалите след опити да ме лъжат един по един отпаднаха). Тропкаше "нещо" (знаех че е горен шарнир). Един от служителите на моя човек започна да му се натяга, заминали тампоните на магарето, това, онова, изброяваше ...с периферното зрение видях как му направиха знак да млъкне. Та те така стават нещата.stanley написа: 23.08.2021, 23:44:19 Аз не мога да разбера, как от определени сервизи някои хора са постоянно доволни, с години ходят там и всеки път са във възторг от отношение, компетентност, качество, пък аз като отида и все някаква греда удрям. Не знам аз ли съм карък или другите пишат само за успешните ремонти...
Друг пример, от друг сервиз: рейката на предишната кола била за рециклиране. Показват ми как тропа хидравлични рейка на загасена кола ...и ми казаха двойни цени на тези дето ги рециклират в ТУ. Ти за какви ни взимаш ми вика шефа им...то е ясно за какви!
Не мнение съм, че не трябва да се толерират само позитивни коментари за дадени сервизи. Човек сам може да помисли, да претегли нещата.
За мен е по-добре да дам малко повече пари, но ремонта да е качествен и да не се опитват да сменят неща, на които не им е дошло времето. От сервизите, които работят на принципа проба-грешка бягам далече.