Загубен единствен ключ.

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Загубен единствен ключ.

Мнение от zzankov »

Лично аз вторият ключ го държа вкъщи. Реално ползвам вторият,поръчах си сгъваем. Оригиналният го знаете как изглежда,с батерия СR 2023 e. Колата е при мен вече 7 години, батерия не съм сменял. Наскоро я мерих,че на жената кухненската везна е със същия модел,даде 1.49 волта.
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Загубен единствен ключ.

Мнение от NRG »

Бе ко знайте вие за загубени ключове. Моята жена, за една седмица, два пъти го загуби. Първит път го загуби на 4км пускане зимата от рилските езера към паничище. Разчекнах се на рало да спускам бавно. По средата на пътя го мернах забит в снега. Вторият път, не помня къде беше, как е загубен, та ни го бяха оставили на рецепция. Втория ключ ми седи в къщи. Имаме резервен ключ на работата и винаги можем да пратим човек да вземе ключа и да го прати по Еконт, за следващия ден да е при нас.
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Загубен единствен ключ.

Мнение от Pijomir »

Аз веднъж, уж, бях загубил ключа. Побърках се и тръгнах по обратния път към колата, която беше на паркинг. Ключът беше в колата... [smilie=sarcastic.gif]
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
rkpetrushkov

Шкода Новак

Загубен единствен ключ.

Мнение от rkpetrushkov »

Здравейте.Благодаря на всички.Проблема е решен(ключа се намери), но действително начините са това:
1.Ключар, отваряне,сваляне на патронника , изработка на нов ключ и обучение - около 200лв.
2.Представителство на Шкода изработка по WIN, копие от талона, доставка около 10 дни, репатриране на автомобила до техен сервиз - цена около 350лв без цената за репатриране.
Поздрави и обезателно направа на втори ключ.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”