Аз,едвам си поех дъх…..,след като го изчетох
Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
-
sotef
Еуратек
Здравейте! Това е мнението ми за Еуратек-Надежда, което съм изразил през 2019 г. в другия форум на Шкода.
Публикувано Април 25, 2019 (Редактирано)
Привет! Ще си позволя да оставя още едно негативно мнение относно Еуратек в Надежда. Бъдете сигурни всички сегашни и бъдещи собственици на шкоди, които си карате, както и аз самият си карах октавията за обслужване там, че не ви сменят консумативите, но за сметка на това си ги плащате доволно скъпо. При една от смените ми на масло при тях, след 1200 км. светва жълтата лейка да долея масло. Ок, не са го сменили, но поне да бяха долели до максимума. От май 2008г. я имам октавията, и понеже карам и другите автомобили в семейството, за почти 11г. колата е на 73 000км. в момента. В Еуратек ми е сменян горивния филтър през 2010, 2013,2015г., като през 2015г. колата е била на 51 000км. Оттогава сам си сменям маслото и филтрите, като горивен не бях сменял, все пак е сменен на 51 000км., нищо че през далечната 2015г. есента. Вече на 73000 км и 22000км на този филтър, онзи ден реших да го сменя заедно с маслото и другите. Когато го отворих и извадих, беше почнал да се разпада и имаше страшни утайки в съда. Естествено изчистих всички гадости и подсуших кутията на филтъра преди да сложа новия. На стария филтър имаше щампа от 2007г. отдолу и надписа UFI.
Весели Празници!
Редактирано Април 25, 2019 от sotef
Публикувано Април 25, 2019 (Редактирано)
Привет! Ще си позволя да оставя още едно негативно мнение относно Еуратек в Надежда. Бъдете сигурни всички сегашни и бъдещи собственици на шкоди, които си карате, както и аз самият си карах октавията за обслужване там, че не ви сменят консумативите, но за сметка на това си ги плащате доволно скъпо. При една от смените ми на масло при тях, след 1200 км. светва жълтата лейка да долея масло. Ок, не са го сменили, но поне да бяха долели до максимума. От май 2008г. я имам октавията, и понеже карам и другите автомобили в семейството, за почти 11г. колата е на 73 000км. в момента. В Еуратек ми е сменян горивния филтър през 2010, 2013,2015г., като през 2015г. колата е била на 51 000км. Оттогава сам си сменям маслото и филтрите, като горивен не бях сменял, все пак е сменен на 51 000км., нищо че през далечната 2015г. есента. Вече на 73000 км и 22000км на този филтър, онзи ден реших да го сменя заедно с маслото и другите. Когато го отворих и извадих, беше почнал да се разпада и имаше страшни утайки в съда. Естествено изчистих всички гадости и подсуших кутията на филтъра преди да сложа новия. На стария филтър имаше щампа от 2007г. отдолу и надписа UFI.
Весели Празници!
Редактирано Април 25, 2019 от sotef
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Еуратек
Принципно, знам за прекратяване на договор на дилър заради мошенгии с резервни части.
Еуратек ги проверявам всеки път и не ми се е случило да не са ми сменили филтъра или маслото.
Еуратек ги проверявам всеки път и не ми се е случило да не са ми сменили филтъра или маслото.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
-
gokata-
- Гараж: Elroq 85 Sportline 2026
Volkswagen Caddy 2010
Kamiq Vision 6M CNG 2022 - Обратна връзка:
Еуратек
И аз я платих тази цена, още през 2020г., при първата смяна на масло. А до 10 хил. км. регулирането е безплатно.intense написа: 10.11.2022, 10:04:32 Направо ме застреляха този път с цената за регулиран на фаровете
На всичкото отгоре на сайта пише 20% отстъпка за труда. Казвам им да си го оправят, че да не дойде някой лют... Вдигат рамене
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Еуратек
Колеги бихте ли споделили, как точно може да се провери и докаже, дали е сменяно маслото на автомобила и филтрите в Еуратек, при положение че нямаме достъп по време на манипулацията? Освен предварително да се поставят скрити маркери и да си "играем на стражари и апаши"
За разлика от тях в СФА (специално за Плевен) има голям прозорец към сервизното помещение. До като трае ремонта и си пиеш кафето, може да наблюдаваш и какво се прави по автомобила.
За разлика от тях в СФА (специално за Плевен) има голям прозорец към сервизното помещение. До като трае ремонта и си пиеш кафето, може да наблюдаваш и какво се прави по автомобила.
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Еуратек
Аз се опитвам да не се филмирам и общо взето залагам на силната вяра в доброто.Alvin_iv написа: 11.11.2022, 10:42:07 как точно може да се провери и докаже, дали е сменяно маслото на автомобила и филтрите
Маслото може да се провери на щеката - не трябва да е много черно. Ако ти се занимава, горивния и въздушния филтър са на лесно място и при желание могат да се отворят и проверят. Масленият, обаче, е ...
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Еуратек
Аз лично имах съмнения в едно о представителствата и съмнението ми се доказа с проста проверка. Въздушен и купе само отваряш и надникваш, те са лесни. За горивния в моя случай беше елемент и бях напълнил главата на единия болт с восък от свещ, който восък беше непокътнат след като бяха "готови" , масления му бях лепнал тънка лента алуминиево самозалепващо фолио от страната , която не се вижда, уви и там не бяха пипали... маслото си беше чернилка , та още навън на паркинга си погледнах нещата и извиках приемчика. Неудобна ситуация, викаха майстора , червиха се извиняваха се, опитаха се да ме контрират , дадох им огледалце да видят фолиото, показах им восъка на болтчето , които предварително бях снимал. Попитах ги след като сте сменили всичко, най вероятно сте забелязали тези неща и просто сте ги възстановили , млъкнаха приемчика ми каза да изчакам за малко, след това излезе върна ми парите , вкара сам колата вътре, покани ме да присъствам на смяната, след 10-тина дни ми се обадиха да ми кажат, че въпросния служител е с предизвестие и ме канят да ми дадат подаръчен пакет с някакви джунджории рекламни, в койо пакет бяха сложили фактура за стойността им около 300лв и ме записаха в някаква промоционална кампания за последващи обслужвания. Та моята сага беше леко на майтап, но нещата лъснаха , което искрено се надвах , че няма да се случи, но се убедих с приказката "айде да не се дебнем, че ще се хванем". Та от мен толкова по темата
-
atom
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Еуратек
Да, той защото е действал на собствени начала само. Другите около него са слепи...
И паричките от тия магарии все едно той ги прибира.
И паричките от тия магарии все едно той ги прибира.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340