Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Ами точно това става - гаранционни коли си седят на недвижимо имущество и чакат.
Бееееее.....
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Еуратек

Мнение от digitalundgrd »

Не предлагат ли заместващ автомобил за ТЯХНА сметка, ако поради тяхна вина колата ще седи над еди-колко си дни в сервиза? [smilie=search.gif]

На мен пичуситИ от Еспас (след като им се разбучах) ми дадоха заместващо Меганче, когато се наложи да виси РС-а почти месец за смяната на радиатора.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Еуратек

Мнение от nmnikolov »

Е след като повиших тон по телефона и преди малко звънях и на сервизния мениджър в Дружба и се оказа, че в момента я кодират и скоро ще стане...
Изображение
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154

Еуратек

Мнение от vankissa »

digitalundgrd написа: 30.09.2022, 13:45:21 Не предлагат ли заместващ автомобил за ТЯХНА сметка,
Имаше нещо такова, ама ако ремонта надвиши 7 ли, 10 дни ли - не помня.
НО по-важното - не ти дават колата в ден 1, понеже се надяват да стане за по-кратко време може би, та чак когато ситуацията се сговни. Или ти кипне и не ги подпукаш.

В ОмниКар е същата работа...
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Еуратек

Мнение от nmnikolov »

Взех си колата [smilie=pardon.gif]
Изображение
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Еуратек

Мнение от NRG »

Заместващи коли дават, но срещу заплащане. Ако много са се уакали, след скандал, може и без пари да дадат.
istoyanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Seat Leon ST FR

Еуратек

Мнение от istoyanov »

На 13.09 отивам в Еуратек Дружба за свирещо DSG, щракащи огледала и скърцащи тампони на носачите. Кутията казаха, че си е така, тръгнала е, но трябвало клип с определен шум. Трябваше да оставя колата за другите 2 оплаквания, а птидох само за оглед. Разбрахме се за края на месеца, когато огледалата ще са налични за да се сменят. Отивам днес и огледала няма, но да оставя за тампоните, ще стане по някое време и после пак за огледала някога. Несериозно е това. Ще трябва да направя трето посещение за отстраняване на двете гаранционни оплаквания. Далеч съм от мисълта, ме съм единствения, но не е приятно някой да си мисли, че разполага с времето ти.
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Еуратек

Мнение от fancko »

nmnikolov написа: 30.09.2022, 12:34:27 Адски несериозно ми се струва да се записва час 3 седмици напред и накрая колата да стои и да чака с дни, защото не може да и дойде ред...
Може, може. Аз имах час записан един предварително със всички части уговорени за монтаж предвидени след оглед.
Въпреки това колата си поседя един месец за тенекиджийство и монтаж на теглич.
А пък аз си плащам лизинг през това време.
Аватар
saniti

Škoda Фен

Гараж: BMW

Еуратек

Мнение от saniti »

В понеделник на 26.09 се опитах да запазя час в Еуратек Варна за масло и предни накладки и ми казаха най-рано на 14.10,че могат да приемат колата. [smilie=fool.gif]
Манев

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M

Еуратек

Мнение от Манев »

Явно продават повече коли отколкото могат да обслужват гаранционно с наличната база.
Ако го нямаше проблема с чиповете сигурно още по-зле щеше да е положението.
Ще трябва още сервизни бази да направят с тези 5 години гаранция и тези нива на продажби.
kolyo b8

Škoda Фен²

Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол

Еуратек

Мнение от kolyo b8 »

saniti написа: 30.09.2022, 23:19:45 най-рано на 14.10,че могат да приемат колата. [smilie=fool.gif]
Спокойно, не е само при Шкода така. При VW е и по-дъго чакането
Аватар
111E8

Škoda Фен

Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW

Еуратек

Мнение от 111E8 »

10л адблу от 56,00лв от началото на април, днес го взех на 81,68лв без ддс [smilie=punish.gif]
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от skodko »

kolyo b8 написа: 01.10.2022, 13:50:29
saniti написа: 30.09.2022, 23:19:45 най-рано на 14.10,че могат да приемат колата. [smilie=fool.gif]
Спокойно, не е само при Шкода така. При VW е и по-дъго чакането
Един приятел си взе е класа края на лятото. Искаше да я огледат в силвърстар преди да я вземе. Обади се на на 20.08., първа свободна дата беше на 4.10 :)
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
bobiwan

Шкода Новак

Гараж: Superb Edition 100 2.8

Еуратек

Мнение от bobiwan »

nmnikolov написа: 30.09.2022, 12:34:27 Някой запознат може ли да каже ажеба колко време отнема смяна на лентов кабел и кодиране след това?

Малко предистория на въпроса ми: от известно време започна да свети доста често жълтата лампичка на таблото, че не работи темпомата. След изгасяне, изваждане на ключа и запалване се оправяше. Преди 3 седмици сменях масло в ЕТ и ми казаха, че лентовия кабел е за гаранционна смяна. Записват ми час за след 3 седмици (първия свободен час). Карам колата вчера сутринта и очаквам да е готова в рамките на деня. Да ама не... Звъня вечерта и сменили лентовия кабел, ама диагностика не може да се добере до моята кола да я кодира, което кодиране отнемало и време. Преди малко пак звъня и ми казват, че може и днес диагностика да не стигне до моята кола и се развиках по телефона и казаха "Ок, ще направим всичко възможно днес да стане". От предишен опит дори знам, че често събота дори нямат диагностик на смяна и има вероятност колата и утре да не е готова. Адски несериозно ми се струва да се записва час 3 седмици напред и накрая колата да стои и да чака с дни, защото не може да и дойде ред...
Имам същия опит с Еуратек Дружба от тази зима. Имах няколко електрически проблема през зимните месеци един след друг и все при тях водих колата. Общо 2 месеца и половина колата седя при тях за ел. проблеми. Мислех си, че не е гаранционна и затова я пренепребрегват. Явно не е заради това. Накрая даже ми я върнаха без работи парктроника(един от проблемите, които очаквах да отстранят). Аз съм търпелив и си я чаках. Накрая им станало неудобно и ми викат парктроника - друг път. Не знаем защо не работи, ако беше само датчик да го бяхме сменили вече. Е закарах колата след това в най-близкия ВАГ сервиз и се оказа точно датчик и я оправиха за няколко часа. Нямам представа дали и в Надежда е така..
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Еуратек

Мнение от YYakovliev »

bobiwan написа: 13.10.2022, 00:15:24 Имам същия опит с Еуратек Дружба от тази зима. Имах няколко електрически проблема през зимните месеци един след друг и все при тях водих колата. Общо 2 месеца и половина колата седя при тях за ел. проблеми. Мислех си, че не е гаранционна и затова я пренепребрегват. Явно не е заради това. Накрая даже ми я върнаха без работи парктроника(един от проблемите, които очаквах да отстранят). Аз съм търпелив и си я чаках. Накрая им станало неудобно и ми викат парктроника - друг път. Не знаем защо не работи, ако беше само датчик да го бяхме сменили вече. Е закарах колата след това в най-близкия ВАГ сервиз и се оказа точно датчик и я оправиха за няколко часа.
Това звучи направо като виц. Скандално е.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”