Въпроси за Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Въпроси за Карок
А, да спомням си. Супер.
Защото на повечето са комбинирани проектор и червена светлина и се учудих от къде си захранил..
Защото на повечето са комбинирани проектор и червена светлина и се учудих от къде си захранил..
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Serd
Въпроси за Карок
Здравейте, моята съпруга си е харесала Карок Sport Line 130, но имаме лек спор с какво точно включено оборудване идва автомобила. Тая мисли, че идва с включени следните неща, а аз мисля, че се плаща за тях - "Пакет Паркиране Плюс - сензори за паркиране отпред и отзад и Area View 360°" и точно под него "Асистент при паркиране, Manouer Assist със сензори за паркиране отпред и отзад с автоматични спирачки + Trailer Assist" Доколкото разбирам единия пакет 360 градусова камера, а другия е за "самопаркиране"?
Помагайте защото спора е стабилен
, а понеделник е далече за ходене до някой дилър 
Помагайте защото спора е стабилен
, а понеделник е далече за ходене до някой дилър - spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Въпроси за Карок
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
-
Serd
Въпроси за Карок
Точно в този линк където си дал пише, че 360 area view и "самопаркирането" всъщност се заплащат отделно за sportline 130. area view 360 e 825 евро, другото е 677 евро.
- spaldingrs
Въпроси за Карок
Снимката, която съм качил е от ценовата листа. Там за Спорт Лайн 130, пише какво има добавено към чистия такъв. Линкът го закачих, за да си свалиш листата, която е най-отдолу.
-
Serd
Въпроси за Карок
Дам аз съм глупавия. Поради някаква причина бях решил че спортлайн и спортлайн 130 са едно и също нещо
Благодаря много за отговора.
- Karykoff
- Гараж: Karoq 1.5 TSI, ръчка
ex: Touran 1.9 TDI, ръчка
Въпроси за Карок
Спортлайна е на прилични цени в момента. Даже имат и Феникс цвета
Да качиш снимки, ако съгрешите.
Да качиш снимки, ако съгрешите.-
Serd
Въпроси за Карок
Видяхме Карок, страхотен автомобил, но й се видя малък, a Кодиак прекалено голям. В крайна сметка се спря на Тигуан който като размер е м/у двете шкоди, имаха наличен в Kings Red и това тотално я убеди ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
rado26
Въпроси за Карок
Взех го
….. до като чудехме останаха само два цвята и взех червен
….. червен, червен, ама е готин …… ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- Karykoff
- Гараж: Karoq 1.5 TSI, ръчка
ex: Touran 1.9 TDI, ръчка
Въпроси за Карок
Още една жълта статия за следващия Карок. Картинките според мен са творчество на любител, базирано на досега известното за бъдещите дизайни на Шкода.

https://www.autoexpress.co.uk/skoda/kar ... al-chinese
На мен ИИ-то ми бе генерирало по-добър вариант, ама е някак по-фейслифтов

https://www.autoexpress.co.uk/skoda/kar ... al-chinese
На мен ИИ-то ми бе генерирало по-добър вариант, ама е някак по-фейслифтов

Честито. Снимки и отзиви ще има ли?rado26 написа: 03.04.2026, 22:17:05 Взех го ….. до като чудехме останаха само два цвята и взех червен ….. червен, червен, ама е готин ……
- spaldingrs
Въпроси за Карок
Колеги здравейте,
Зная, че много от вас са компетентни и бих искал да ползвам жокера, "попитай приятел"
! Бихте ли ми казали какви са като размер, дисковете за Карок ФЛ(нямам 4*4) и кои марки са препоръчителни? Не, че имам нужда в момента, но скоро може да се наложи нещо.
Зная, че много от вас са компетентни и бих искал да ползвам жокера, "попитай приятел"
Последно промяна от spaldingrs на 19.05.2026, 13:46:43, променено общо 2 пъти.
-
mazut
Въпроси за Карок
Хич не си сбъркал. Наскоро сравнявах Октавия 1,5 ръчна кутия и Карок 1,5 ръчна кутия на идентични километри около 30х. Разликата във возията има в полза на Октавията и е разбираемо, но за съжаление има и в обезшумяването и е осезаема. При това не говорим за външни шумове а за звука от мотора. При Карока има един неприятен диапазон м/у 2000и 3000оборота в който мотора е неприятен за слушане особено в режим на двигателна спирачка. Можело е доста повече да се постараят, ма явно не са щото е моден тренд.Serd написа: 03.04.2026, 18:59:33 Видяхме Карок, страхотен автомобил, но й се видя малък, a Кодиак прекалено голям. В крайна сметка се спря на Тигуан който като размер е м/у двете шкоди, имаха наличен в Kings Red и това тотално я убеди![]()
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Въпроси за Карок
288spaldingrs написа: 19.05.2026, 12:07:17 Колеги здравейте,
Зная, че много от вас са компетентни и бих искал да ползвам жокера, "попитай приятел"! Бихте ли ми казали какви са като размер, дисковете за Карок ФЛ(нямам 4*4) и кои марки са препоръчителни? Не, че имам нужда в момента, но скоро може да се наложи нещо.
GUNTER SERVICE