Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
sapiora написа: 26.03.2026, 17:40:32
Аз в Надежда не останах доволен. "Ей там е колата, разгледайте я и ако имате въпроси питайте", а му казах, че идваме да поръчаме кола. Отидох на Тотлебен и останах очарован. Сега чакам да ми се обадят кога ще пристигне, надявам се по-рано да ми дадат VIN да я гледам на приложението до къде е стигнала.
То явно си зависи на какъв служител попаднеш.
Навремето аз при Тотлебен бях шокиран - грам внимание не обръщат като на клиент.
А съм свикнал при такива шоуруми тъкмо на обратното - все пак съм дошъл да дам един куп пари.
Т. е. имах желанието да купя колата, ама те нямаха много много желание да ми я продадат.
Явно шкодите така и така се харчат и няма нужда да се напъват.
Абсолютно съм съгласен. Помежду другото, мой колега ме насочи към конкретния продавач в Надежда, като ми каза, че бил изключително внимателен, спокойно и подробно обяснявал. Бил пращал и други хора при него, ама явно аз бяха с късата клечка. Странно ми беше, защото другите, които келгата му е пращал са си вземали Fabia, Scala, Kamiq, а аз отидох за Kodiaq 2 и не ми обърна внимание. Може нещо да не бил на кеф, все пак беше събота около 14 ч.
Препоръчвам Валери Александров в ЕТ Надежда. Отидох изкключително неподготвен с цел да си закупя О4, но Валери беше така добър да ми разясни абсолютно всички екстри от каталога и да ми посъветва от какво имам нужда, според моите изисквания.
Да питам. Видях, че в сервиза го умеят, но не попитах как.
Да оставя на свободна без ръчна за да може да се тика на ръка. Ръчната мога да не пускам, но след гасене винаги отива в Р. Как да остане на N ???
7 dsg.
Ходих да пробвам. Нищо не става.
Ако съм на контакт мога да дам на N ,без P , мога да сваля и ръчната, но като стана от седалката за да сляза ръчната изцвилва и се пуска сама.
Може да се седи на неутрална и без ръчна, но само с човек вътре.
В същото време в сервиза видях с очите си как без човек вътре тикаха колата напред- назад.