Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Браво!
По принцип картата се слага в сд1.
Сега при диагностика може да вади грешка, че иска svm, това не пречи мисля за нищо де...
Иначе, дано се оправи проблема
В крайна сметка не успях да закача айфона дори след ъпдейта, но ще пробвам с допълнителен безжичен модул какво ще се получи. За 40 лева какво може да се обърка?
- Вчера пробвах допълнителния модул за безжичен Carplay. Проблемът е абсолютно същият, както с 4-те различни айфона, които пробвах:
- 7, Х, 13... с всички телефони прекъсва връзката по един и същи начин. Телефоните ги пробвахме в пасат 2019 с подобна система и всичките се свързват.
- Използвах оригинален и за проба два китайски кабела, включени в USB1 или USB2.
- Сложил съм последната версия 480, която има за този Amundsen, рестартирах системата, влизах в сервизно меню.
- С Android Auto няма никакви проблеми при свързване.
Засега ще ползвам само bluetooth за музика и разговори, което ме устройва, защото ползвам и безжичното зареждане на телефона. Ако ми дойде музата след празниците може да я запиша за една консултация в ЕТ. Или ако имате препоръки кой би могъл да я погледне.
Здравейте отново, днес цял ден се мъча да подкарам Android Auto на телефон Huawei NovaY90, няма положителен резултат. Телефона се свързва с Bluetooth- a на колата без проблем, но неможе да разпознае телефона за да стартира Android Auto. Някой сблъсвал ли се е с подобен проблем.