Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Еуратек

Мнение от Rangel »

Аз имам тези дни да ходя за обслужването на 60к, DSG+4x4+Масло и филтри…
Аватар
Sneaky Bastard

Шкода Новак

Гараж: 2025 S4 Selection 2.0TDI 193PS

Еуратек

Мнение от Sneaky Bastard »

Ударих кьоравото без да искам [smilie=beach.gif] Имам записан час следващата седмица за първо обслужване на Толупа...
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Еуратек

Мнение от Rangel »

Вчера си запазих час за обслужването на 60к. Да знаете, чак за 28.05 имаше час. Всички предполагам се възползват от 20-те %, ако някой мисли да побърза с часа.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Еуратек

Мнение от igeorgiev82 »

Мен онзи ден едвам ме вмъкнаха,да гледат амортисьорите.В 8ч. им я закарах,след работа(18ч.)още не я бяха изкарали(не че не е седяла цял ден на паркинга де [smilie=sarcastic.gif].
Та,забърсаха амортисьорите,снимаха,сега ще карам и след време пак ще им я закарам да гледат.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

igeorgiev82 написа: 15.05.2021, 14:14:13 сега ще карам
И така 5 години минимум [smilie=sarcastic.gif]
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
mordo

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от mordo »

Аз пък искам да похваля "Автолукс Благоевград". Тъй като на дисплея ми изписа, че ми остават n-дни до следващото техническо обслужване и за празниците покрай 6-ти май бях по македонско, обадих се там във вторник, взеха ме в петък. Оказа се, че няма необходимост от смяна на никакви консумативи, защото миналата година в ЕТ Дружба всичко било сменено. Извършиха технически преглед на автомобила, констатираха, че всичко е в норма, освен намалялото ниво на маслото (Shell, което явно се оказва не особено добро) и ме изпратиха по живо по здраво без да ми вземат и стотинка. За първи път ходя в този сервиз - намира се на много спокойно място със спокойни и вежливи служители.

П.с. Необходимо е да отбележа, че при благоевградския сервиз на "Шкода" от доста време не работят с "Шел", а с "Тотал", което по думите на сервизния механик било по-добро - VAG двигателите не го горели, не се чувало тракане на повдигачи и пр.

Поздрави.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от zloQQ »

@mordo, познавам няколко човека, които специално ходят до там, за да си обслужват гаранционно колите!
kograman

ŠKODA MASTER

Еуратек

Мнение от kograman »

+1. Сервиза си заслужава посещението.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
Scub40

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020

Еуратек

Мнение от Scub40 »

И аз съм ходил до там за обслужване и останах доволен от вниманието към клиента. Тогава, преди около две години, ми записаха час от днес за утре, запалих колата и там...
hilldegarn

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от hilldegarn »

hilldegarn написа: 20.04.2021, 14:33:34 Ще пиша като имам отзиви какъв точно е бил проблема.
Ъпдейт, към моят проблем с леко забавяне, че чаках и мултимедията да ми се смени(старата просто си умря).

Реглаж преден мост(имаше отклонения).
Калибриране и на датчика за позицията на волана.
Манипулацията струваше 100лв, понеже колата е по-стара от 6 месеца и на над 10к км.

Резултата, е че сега волана ми е "почти" прав. Тоест от 2 градуса отклонение в дясно, сега има >0.5 градуса някъде, отклонение в ляво. За сега не ме дразни и е трудно забележимо за разлика от преди. Мисля, повече да не го мъча и да си карам така.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Еуратек

Мнение от Rangel »

Ако си от София, звънни имам момче ще ти направи реглажа докато стане перфектен за 1/3 от тези пари :)
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от skodko »

Винаги съм се чудил как пък го забелязвате тоя половин градус отклонение, особено в движение.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154

Еуратек

Мнение от vankissa »

Да споделя последното двайсе с всички Вас - може на някой да му е полезно особено ако е в мойта ситуация с лизинг към дружество на Еуратек...

Виждам из тия дни, че имам удар от камъче по преден ляв калник, близо да фара. Съответно има ясно забележима вдлъбнатина, не много дълбока и не повече от 1 см в диаметър, заедно с матова резка резултат от получилото се триене при удара. Не се забелязваха напукване по лака и или по боята - изглеждаше лесно поправимо чрез PDR.

Решавам тази седмица и минавам през PDR сервиза на Цецо в Дружба за оглед. Човека погледна и ме извика на следващия ден, твърдейки че нищо няма да личи след около 30 минути работа. На следващия ден - даже по-добре - 15 минути работа и всичко е 6 точки, за което му благодаря и съм отразил в съответната тема.

След огледа в PDR сервиза обаче, и след като съм се консултирал с колегата @_v_, решавам да мина през Еуратек за завеждане на щета. Все пак 3,3К за Каско тази година - що да не поискам обезщетение за щетата при очевидно покрит от застраховката риск?!
Там ме прие един господин, чието име не запомних, но запомних че не му се говореше и не бе особено любезен ако му се задават въпроси. Процеса по завеждане на щетата бе сравнително бърз, но без да получа каквато и да е информация какво следва и какво да очаквам като следващи стъпки. Да не говорим за избор как да бъде отстранена щетата...
Разбрах, че въпреки досадата, която господина изпитваше при отговаряне на моите въпроси ще трябва да съм по-настоятелен и в крайна сметка се оказа, че понеже колата е лизингова и на практика е все още собственост на Еуратек Лизинг, Алианц одобряват заявената от мен щета и приключват процеса с възлагателно писмо към сервиз на Еуратек. Ако аз искам нещо друго, примерно да ми преведат пари по "експертна оценка", би следвало да заявя това си желание пред Еуратек Лизинг, които евентуално да одобрят моето искане. Въпросния господин спомена, че това искане е един вид аргументация къде и как ще си ремонтирам аз сам колата и дори го обвърза с плащанията от застрахователя.
Не ми спести И експертното си мнение, че боята под вдлъбнатината била "надигнала" и елемента имал нужда от цялостно пребоядисване. Но не с китосване, като при "колите през 90-те", а с "издърпване, пребоядисване" и каквото е необходимо още. Не разбирал какво съм целял с въпросите си и да съм си закарал колата в сервиза на Еуратек.

Решавам, че ще пиша на Еуратек Лизинг, за да одобрят преобразуване на обезпечението по вече заведената щета от "официален сервиз" към "експертна оценка". Получавам отговор гласящ, че тъй като автомобилът е нов, в гаранция и на лизинг няма как да дадат съгласие за ремонт по експертна оценка, и че автомобила трябва да се отремонтира с възлагателно писмо в сервиз на Еуратек Ауто ООД.

Последва четене на лизингови договори и установяване, че друг полезен ход в ситуацията аз нямам.

Извод:
За никого не е изненада, че лизинга е автогол, но Еуратек с подобни "професионални експертизи" и отношение към клиента, за мен, се оливат!
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Еуратек

Мнение от Rangel »

Не че нещо, ама докато си в лизинг, таз кола не е твоя :), демек не можеш да взимаш решения. Точно за това, 2 години по-рано приключих с лизинга и стартирах с кредита към ДСК :)...
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Еуратек

Мнение от igeorgiev82 »

Как ще искаш обезщетение да ти дадът,като колата не е твоя?Ти си ползвател.То си го пише май:
Всички обезщетения са в полза на лизингодателя.
Не виждам къде са се оляли ЕТ [smilie=pardon.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”