Специално искам да благодаря отново на няколко човека:
На Сами, че даде от на баща си специалната селекция, залепи и етикет и я подари на Румънците.

Не спря да снима през цялата среща!
Както казах, на всички наши подаръци , останаха много впечатлени и респектирани. Веднага се снимаха с тях.
На Венелин, за прекрасните етикети и двата кашона с вино: Румънците си ги споделят във фейса:

На Бранко, брат му и Краси, че уважиха събитието. Бранко, много ти е хубава колата. Очакваме те и на следващите срещи!
На Ицето, че търчеше напред -назад, пазеше апаратурата и аксесоарите! Именно заради него му докараха и румънската близначка.
На Герджика, че като види кръгово и......... Винаги усмихнат, винаги позитивен, винаги с него майтапа е на макс. И той като Сами направи доста фотоси.
На шумен брадърс- накъде без тях. Отново, големи базици с бай Миле- пералнята. Иван , както винаги, много ентусиазиран , обръщат внимание на всички , лесно скъсяващ дистанцията и събиращ румънците на тълпа.
Милчо.....да идем в Букурещ пак, да видим каква е позицията на пасажерската седалка, че аз не пробвах

.
Много яко беше- пътуваме Констанца-Букурещ по магистралата:
Нареди ли се манекените с 19ките отпред. Лява лента Иван, дясна Сами и пердашат, зад тях Милчо, Герджика, аз като най-бавен (пред) последен и Ицето , ако се забавя да ме бута отзад.
Слънцето залязва, колите пердашат, едно хубаво ти е така на душата (от гледката и от това , че си на път)....абе ИДИЛИЯ!
На Тонката, Пепи- Печатаря и на Маджо:
Тонката даде от неговата резерва, бластна логото и адреса на форума- уникално стана.
Отделно, набързо направи трибагреника с текстилно фолио и ги закара на Сами.

На Пепи-печатаря, че реагира мигновенно и ми изпрати винила по еконт. С гордост си го развявах из площада.
На Младен- че си даде хавлията, за да може да я дадем като подарък.
Сами и аз (2бр). също си дадохме хавлиите за каузата (а не, че не ги харесваме). Реакцията на румънците беше достатъчна ! Всички видяха, че бяга много респектирани!
(В миг не сме и съжалили, че се разделяме с тях..... ще си поръчаме нови!)
Единственият минус е , че е доста прехода , предвид късния час. Прибрахме се около 05-06 часа. Но пък беше запомнящо се!
И така, продължаваме напред.................................