Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
Днес трябваше да ни убие от дъжд. 98% вероятност за валежи беше. Преди обяд слънце, а до преди малко шарих по суичър навън... Ако искате и на открито може да сме в неделя, пък ако вали - жълт сектор.
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
Две и повече Шкоди има ли - среща е.
Чакаме колегата Тодор Чобанов да се появи и тук. Визиткосан е с лично послание.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Пясъчника на bondьо:
Джантата на Sawyer:
Stage bondьо Хулиган
goAPR
- Sawyer
- Гараж: ///
Срещи в София
Ей ся вече ни ban-наха от форума! То бива потребителски истории, бива... ама чак толкова не бива! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Срещи в София
Абе ,това съм го пропуснал с hooligana,още ли ми стои на колата идиоти ! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Програмата на Бондьо:BlackPearl написа:Какво му написахте на посланието?
Ела, че Бондьо чака....
1. Разплакване на дизелов ВРС
2. Рево Стейч
3. Разплакване на бензинов VRS
4. Разжалване на Супърба на todor87
goAPR
-
Sec8200
Срещи в София
Ванка, търсим си паралелно форум 'приемник' за таквиз потребители като нас, засега ни отказват наред. Май ще трябва да почнем да ги мием и лъскаме, барем се закачим някъде
Обаче на Сивия Изтребител не му личи, и някакси има чар леко мръсен - бойна машина дето се ползва така изглежда
Ися, нямаше послание, стейджа е 1.4 да почне да прилича на Маджо 1.8цата. Даже светофар има на лепенката
))
Боби, споко - стейджа се слага и маха. Като тоя дето имаш с ключето за гонки. Имаш си карта Хулиганин, ако искаш я ползваш. Стуци ще ти обясни,че той му е дилъра на стейджа за 1.4.
Стуци,
чеде, не си снимал нашите коли отблизо. За благодарност няма да пускам клипчето от кръговото до Студентски как те държа две коли отпред...
Обаче на Сивия Изтребител не му личи, и някакси има чар леко мръсен - бойна машина дето се ползва така изглежда
Ися, нямаше послание, стейджа е 1.4 да почне да прилича на Маджо 1.8цата. Даже светофар има на лепенката
Боби, споко - стейджа се слага и маха. Като тоя дето имаш с ключето за гонки. Имаш си карта Хулиганин, ако искаш я ползваш. Стуци ще ти обясни,че той му е дилъра на стейджа за 1.4.
Стуци,
чеде, не си снимал нашите коли отблизо. За благодарност няма да пускам клипчето от кръговото до Студентски как те държа две коли отпред...- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Тоше, има още малко мат'рял:
Dreaming: Може да нямам ВРС, ама поне да потроша механизма за сваляне на седалки на чуждия: ...и накрая всички искат 2.0tdi, 150к.с.:
Dreaming: Може да нямам ВРС, ама поне да потроша механизма за сваляне на седалки на чуждия: ...и накрая всички искат 2.0tdi, 150к.с.:
goAPR
-
Sec8200
Срещи в София
Даже не съм я пипнал, само обяснявах доволно къде намерих на моята бъг. Ще пусна по-късно тема за двете дразнещи неща и как съм ги решил, не съм готов още.
Иначе на Ванко е мега добра, ама не я дава
Моят дизелар не го давам - само да се снимат, че са ми приятели
))
А bondo & vRS -> искам да видя как ще се държи
От новите педали съединителя си личи, че се натиска на 10% max ...
Иначе на Ванко е мега добра, ама не я дава
Моят дизелар не го давам - само да се снимат, че са ми приятели
А bondo & vRS -> искам да видя как ще се държи
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
Срещи в София
Тъъъъй, колко и да не искам да беснея в неделя сутрин, не може! Аз съм аут, за съжаление, по служебни причини. Натириха ми една работа "да се забавлявам" в почивния ден. Няма да успея посмъртно. Но ще ви дебна за другия път. Че съм бясна.
![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Срещи в София
Емо, къде ше го събереш толкоз боб, идея си нямам.
Шкодичка, съжалявам че трябва да се бъхтиш в неделя, дай телефон на лично съобщение, ако ходиме да прибираме щерката от купоня в Банкя, а е 99% да стане така, да ти метна една кутия със свареното от днес.
Поздрави.
Шкодичка, съжалявам че трябва да се бъхтиш в неделя, дай телефон на лично съобщение, ако ходиме да прибираме щерката от купоня в Банкя, а е 99% да стане така, да ти метна една кутия със свареното от днес.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T