Octavia Mk1 - The Hooligan
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Започваме! И нека силата бъде с нас!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Айде успех.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- The Hooligan
Измерени стойности на гуми на 1.3 бара!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- The Hooligan
Както се сещате, нещата не минаха така както се очакваше! Общо взето се оказва, че това турбо с малкия чугун /който съм поръчал/ на Т25 и изпускателния колектор Т25 са малки и се получава "бек прешър" при високото налягане! И над 2 бара да я надуем, конье няма...
Най-доброто което постигнахме при този сетъп е на 1.8 бара - 354 кс на гумите.
За да достигна целта която имах - 400 на гуми, трябва да сменя чугуна на турбото с AR 0.85 "twin scroll" и да се направи изпускателен колектор за "twin scroll"
Дюзите в момента работят макс на 87%
Общо взето това е! Дали ще го направя, не знам! Защото и в момента колата е страх и ужас...
Може би, ще сменя буст контролера с такъв, който може да му се задава буст по обороти. Така ще може да се намали големият буст, който получава ударно в началото и да се пусне в по-високте обороти.
Като си тръгнах от ХЕЕД, се качих на северната тангента за тестове
И там настигнах новата S класа AMG..... направо не му се повярва, какво му се случи...
От към 120 до 240 седеше 2 коли зад мен...... После като намалих и ме подмина, шофера се извъртя на зад да види, какво точно го препарира...![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Най-доброто което постигнахме при този сетъп е на 1.8 бара - 354 кс на гумите.
За да достигна целта която имах - 400 на гуми, трябва да сменя чугуна на турбото с AR 0.85 "twin scroll" и да се направи изпускателен колектор за "twin scroll"
Дюзите в момента работят макс на 87%
Общо взето това е! Дали ще го направя, не знам! Защото и в момента колата е страх и ужас...
Може би, ще сменя буст контролера с такъв, който може да му се задава буст по обороти. Така ще може да се намали големият буст, който получава ударно в началото и да се пусне в по-високте обороти.
Като си тръгнах от ХЕЕД, се качих на северната тангента за тестове
От към 120 до 240 седеше 2 коли зад мен...... После като намалих и ме подмина, шофера се извъртя на зад да види, какво точно го препарира...
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Супер резултати, ама т25 е наистина доста малко. Отпуши я както трябва и давай на 2 бара!
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Ами, доволен, не доволен, честито! Ах, как ми се иска да гледам скрита камера на погледите на задминатите 
goAPR
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Евалата.
Сериозни резултати.
354к.с. на гуми си е 400плюс на двигател.
И това при 1.8 надув.
Впечатляващо много, а явно има и резерви.
Направи каквото трябва и щом може на 2Бара, Боцай
Сериозни резултати.
354к.с. на гуми си е 400плюс на двигател.
И това при 1.8 надув.
Впечатляващо много, а явно има и резерви.
Направи каквото трябва и щом може на 2Бара, Боцай
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Ама си късметлия АМГ да набараш. Веднага си сверил часовника
Честито и успех с фините настройки.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Евалата Мадже, при теб е интересно, няма рецепта и е fun 
В бокса ли ще е или ще можеш да ни го покажеш?
AMG-то е ревало тихо под юргана довечера да знаеш, бил си един от босовете на нивото
В бокса ли ще е или ще можеш да ни го покажеш?
AMG-то е ревало тихо под юргана довечера да знаеш, бил си един от босовете на нивото
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Ща пръсна еееей, бавен !
Браво ,Мадже! 100% колата е чук.
Ти си знаеш ,какво да правиш!
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Браво ,Мадже! 100% колата е чук.
Ти си знаеш ,какво да правиш!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Супер постижение.По-важно е как върви,а не колко коня е.Ако ти харесва не бъди максималист.
Но ти си знаеш,аз съм чичо и съм по към сейфти сетъпите
Но ти си знаеш,аз съм чичо и съм по към сейфти сетъпите
GUNTER SERVICE

- The Hooligan
Иван ще сметне колко коня е по SAE и ако не ми хареса, ще влиза в бокса... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)