Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Kiko написа: 29.05.2026, 16:48:19
Ибаси красивата кола е на живо твоята, не я бях виждал. Ама в Испания са огин
Оо много благодаря! И аз много си я харесвам. Вече е на 114000км, 35000 при мен. Нула драми.
По едно време обмислях да взема следващата, обаче точно с дизайна нещо не се разбираме
Относно Форментор, тая цена е за vz5 с 2.5тси мотора от RS3/RSQ3.
2-литровият е по-евтин.
Карат ли Terramar в Испания? На мен доста ми допада като дизайн, размер и интериор.
Дам, имат много добри лизингови условия тук за испански жители и е пълно с Cupra. Има един Terramar точно в моето селце и на живо е много, ама много красива кола. Не знам, на мен от както минаха на тая бруталистическата визия с изсечените линии много ми харесва. Но аз съм голям фен на Трансформърс от дете и много харесвам такива sci-fi robotic design стила.
Kiko написа: 29.05.2026, 16:48:19
@bega4kata гледай за същите пари човек вместо Formentor 2.5Турбо 380 коня може да си вземе GLC 200!
разбирам иронията
Ако това ще те успокои мойто струва 187 930 лв.
Без да е с въздух панорама и много други екстри. Топа на 450д е към 230 000лв
Колко BYD-та са туй....не ми се мисли
По темата : таз Фабия не ми харесва.
Харесва ми Октавия РС
С бонус- континентал, колер и интейк
И Кодияк РС. Със същите бонуси .
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ